Primele 5 culori care se vor purta vara asta, 2014

marți, 22 aprilie 2014

Asa cum spun specialistii in fiecare anotimp apare cate o tendinta, cu toate ca nu am tinut niciodata cont de ele, am purtat ceea mi-a placut si bineinteles ce ma avantajeaza tinutei mele.
Specialistii nu fac referire numai la partea feminina, ci se vorbeste la modul general.
  • In cazul domnilor:
  1. Vara aceasta se va purta mult albastru in toate nuantele si tonurile sale. Asa ca, daca va place aceasta culoare ori nu aveti in garderoba dvs asa ceva, ei atunci! ... puneti-va pe shoppinguiala :)) . 
  2. O alta culoare este rozul si rosul puternic. Parere personala, nu prea-mi place sa vad barbatii in roz, mi se pare prea feminina aceasta nuanta. Nu mi-o luati in nume de rau, e doar o opinie. Rosul pentru barbati chiar imi place, le pune in evidenta trasaturile, asta mai ales daca mai sunteti si bruneti :D ... sa nu uitati si de nuanta vermillon care se apropie de portocaliu, pentru blonzi cat si sateni si de ce nu si bruneti la fel, v-ar sta excelent, ati iesi din tipar. 
  3. In pictura e considerata nonculoare, desi cei care sunteti fan negru sau degradeuri din aceasta culoare precum griul saturat, nu cel sters/spalacit. 
  • In cazul doamnelor:
  1. Daca sunteti amatoare de albastru, de tonuri si nuante precum bleumarin, albastru cobalt, bleu si turcoaz. La prezentarile de moda, a fost ochit turcoazul alaturi de galben ori cu nude ori alb, pentru tinuta dvs va fi un ton dominant.
  2. Si ca tot am pomenit de galben, caci este el mai puternic sau mai calm, poti explora ori nuanta din el precum galbenul lamaii, galbenul mustar ori ocrul. Galben sa fie! 
  3. Nonculorile sunt mereu in viata precum albul si negrul, care se vor purta vara aceasta. Pe langa alb il puteti lipi de un rosu. Combinatiile in aceeasi piesa – sub forma imprimeurilor – este super-hot! Fie ca e vorba de floral, fie ca e vorba de dungi, alb-rosu este must-have in vara asta!

Ati purta?

My favorite blogs

Google+ Followers