Review: Vopsea Avon Advance Techniques - Light Copper 7.4

marți, 15 aprilie 2014


Pana sa ma vopsesc, am cautat in zadar pareri despre pornirea de la un saten natural deschis la o noua schimbare, astfel m-am hotarat sa fac un review. Am renuntat de vreo 2 ani jumatate sa ma vopsesc, lasandu-mi parul sa mai respire , sa se relaxeze nitel, pana cand mi s-a pus un pitic pe creier de a ma face roscata, cu toate ca nu eram hotarata la culoare ... fie roscat morcoviu in genul actritei Nicole Kidman sau o cafea turceasca . Intr-un final, m-am hotarat la nuanta 7.4 de la Avon - aramiu deschis (Light Copper).

Inainte de vopsire:

In interiorul cutiei gasesti, cele 2 tratamente: pre si post colorare, crema de colorare, instructiuni si manusile. Cu toate ca am renuntat la oxidantul pe care-l avea cel de la Avon, am vrut sa fiu sigura ca imi va iesi culoarea pe care mi-am dorit-o, astfel mi-am luat oxidant 40 cu puterea de 12% (in mod normal in cutia de la vopsea este oxidant 20). Apoi am respectat tot de pe instructiuni.


 Dupa vopsire:
 Facuta mai pe innserat cu blitz:
 
 

Ca rezultat imi place de ceea ce mi-a iesit. Imi aduc aminte cand am intrebat de vopsit si mi-a raspuns ca sigur imi trebuiesc 2 tuburi de vopsea... eeeeh s-a inselat, mi-a intrat fix cat contine o cutie, nici mai putin si nici mai mult. A prins pe tot parul, cat si 3-4 fire albe care imi aparusera, mi le-a acoperit foarte bine. 
De la alte "devoratoare" de vopsea de la Avon am citit pe internet numai pareri de bine, astfel m-a impins si pe mine sa-mi comand. Am facut alegerea perfecta si chiar v-o recomand.

My favorite blogs

Google+ Followers