luni, 27 octombrie 2014

Alliage de la Estée Lauder

In limba franceza Alliage inseamna "amestec, imbinare" , desi Lauder l-a ales in felul cum suna decat pentru semnificatia lui, atunci cand firma s-a lansat in anul 1972, parfumul ei "sport" .
Alliage , este un parfum din categoria "verde" care te poate cuceri sau sa te respinga de la bun inceput. Este un parfum care nu se coboara la compromisuri, care nu-ti da peste nas fara teama, in primul moment, cu exceptia unei adieri iuti de iasomie, para sa nu aiba de a face cu florile si cu esentele lemnoase. Desi nu contine o singura nota dulce si nici nu mai indulceste sufletul navalnic de armonii crude al aportului de nucsoara si uleiurile citrice. Ceea ce are la baza este galbanum, o seva tare si cruda, provenita din Orientul Mijlociu, pe atat de staruitor, pe atat de picanta. Se mai adauga un suculent de frunze verzi si coji de citrice, iar nucsoara ii da un iz ametitator de condimentat. Sunt numai esente decise, facand mixtura mai aventuroasa si mai decisa directie; dovedint solul de padure, unde au mai fost transportate si muschiul de pe trunchiurile de pe stejarul din Balcani, iarba de vetiver din Java, pentru a alcatui o mireasma blanda, patrunzatoare, matasoasa, aproape calina.
Ca parfum, Alliage, nu este greoi, e realmente insinstent. Spiritul verde este menit celor care stiu sa se bucure de viata, sa invinga intr-o competitie, sa nu se afunde prea mult in situatie.
Dintre produsele Casei Lauder nu este tocmai cautat in toata lumea, insa isi are clientela credincioasa, pentru care onestitatea lui seaca e meritata unor rafinamente mult mai cultivate.

La ce se poarte, unde si cand ?

Se poarta la orice tinuta verde, exceptand toaletele de seara. Se dovedeste la inaltime cu alb, galben, mustar, portocaliu, ocru sau gri; nu insa si negru, rosu, violet, albastru, auriu sau argintiu. Parfumul Alliage prefera hainele in care poate fi relaxat, cu foarte putine podoabe, de o simplitate indrazneata.
Bumbac, in, blue-jeans, crepe-georgette, organdi, piele sunt texturile sale preferate si aerul liber este spatiul sau de predilectie, desi poate sa fie purtat si in interior atunci cand ambianta este mai deschisa. Este un parfum dedicat tinerelor pana in varsta de 40 de ani, superb la lumina zilei, dar cu un fiasco la vreme de noapte.
Indicatii !! Nu-l folositi niciodata in perioada rece al anului - iarna - deoarece are un iz per.vers

Reacții:

0 comentarii:

Google+ Followers