luni, 27 octombrie 2014

Amarige de la Givenchy

Cand inspiri acest parfum ai impresia ca te-ai avantat intr-o jungla intortocheata si umeda si care unde dai pe neprevazute o floare atat de frumoasa, de viu colorata si de placut mirositoare, incat respiratia, pasii ti s-ar opri brusc intr-un singur loc. Nu stiu sigur daca exista acest cuvant in lb franceza, desi ma incearca banuiala ca numele de Amarige a fost creat de la termenul mariage, insemnand casatorie, nunta. Iar daca sa fie intr-adevar asa, parfumul este o nunta cum nu s-au vazut multe!
 De la bun inceput, compozitia sa de iasomie cu trandafirul, iar cei poftiti sa ia parte la o nunta nu sunt decat niste rubedenii burgheze. Iasomia este prezenta la fata locului, insa i-a fost pe la spate un loc si gardeniei, intr-o versiune destul de discreta, rezultata din suprapunerea peste un fundal de adier de lemn exotic, cu influente de lemn brazilian de trandafir, cu mirosul sau inecacios si profund. Mireasma lui este inconjurata de flori de portocal, de mimoze dulci, de ylang-ylang si violete. Un imbietor buchet de mireasma, din care gardenia se remarca prin iradierea de subtilitate neprevazuta.
Mai degraba, cel mai potrivit termen pentru acest parfum ar fi fost "Ardent" deoarece este un parfum tare, elaborat si plin de pasiune.
O femeie se va indragosti pe loc de acest parfum ori il va respinge orice propuneri. Este un parfum de savoare exotica, sofisticat si hipnotizant.

La ce se poarta, unde si cand?

Puteti sa va inspirati din ambalajul sau in culori vii si stralucitoare, precum rosul ca sangele, galben-heliotrop, azuriu, verdele smarald, astfel de culori sunt cele mai vibrante si raspicate de pe teritoriul Amarige, parfum care iubeste tot ceea ce iti ia ochii in tesaturi, desene si atmosfera. Petrecerile sunt spatiile in care face victime, in dormitor posibil sa fie o arma ucigatoare, desi vei avea succes cu el la deschiderea unei expozitii florale, dar nu il purta niciodata la birou, daca nu esti tu sefa ! Vor pasi femei tinere si mature, sofisticate si cu scoala vietii. Ca si Amarige, cea care il va alege va avea o prezenta eleganta, calculata si foarte eleganta.

Reacții:

0 comentarii:

Google+ Followers