luni, 27 octombrie 2014

Anais Anais de la Cacharel

Din Evanghelia Sf. Matei tin minte ca Iisus a amintit intr-un rand de crinii salbatici, afirmand ca nici Regele Solomon nu ar fi putut intrecere splendoarea. Si nu incape nici o indoiala, datorita concetratiei mari de crin, Anais Anais, este o adevarata splendoare. Bughetul acestui parfum e dominant de mireasma somptuoasa, dulce si mangaietoare a mii si mii de crini care pot complesi pe oricine, de aceea, maestrii parfumurilor Cacharel au it sa impleteasca ghrilande cu iasomie, flori de iris, trandafiri albi, invaluite de o adiere acerba de ierburi crude, menita sa imblanzeasca taria crinilor.

In acest fel, Anais Anais este un parfum catifelat, avand o finete care te fac irezistibila si provocatoare de migrene mici nu mai poate fi vorba.
Acest parfum a fost dat dupa numele strazii vechi zeite persane a iubirii, Anaitis, creand impresia amagitoare ca ar fi superficial. Pe orice romantic incurabil il va captiva cu siguranta misteriosul val de suspine nostalgice si de aleanuri umbrite pe care stie sa-l teasa.
Elegand ambalat in flacoane cilindrice de portelan alb si decorat cu emblema florala bine cunoscuta, Anais Anais, e parfumul dedicate tinerelor fete iubitoare de rasfat si gata oricand sa se indragosteasca fara a sta prea mult pe ganduri, chiar daca ati trecut de adolescenta, desi puteti trai o noua tinerete. Desi va atentionez! Daca va apropiati cumva de acea culme a urcusului vietii ori daca ati trecut dincolo de ea, stati la distanta de acest parfum.

La ce se poarta, unde si cand?


 Se poarta haine albe, argintiu, roz si culori pastel, in orice caz nu culor stridente sau prea viu colorat - si la tesaturi usoare, diafane si vaporoase. Se asorteaza foarte bine cu palarii cat roata calului, cu ciorapi albi, manusi scurte de dantela si coliere de acvamarin si ametist. Primavara si vara este sezonul perfect in care se potriveste. Devine delicios atunci cand este mangaiat la adierea serii si irezistibil la ceasul amurgului.

Purtati-l la ocazii nepretentioase, ori de cate ori exista o nota romantica:
  • serate
  • dineuri in doi
  • botezuri si cununii
  • chiar si cand se intampla sa fiti chiar mireasa!

Reacții:

0 comentarii:

Google+ Followers