luni, 27 octombrie 2014

Armani de Giorgio Armani

Parfumul Armani a fos creat de designerul vestimentar italian ca sa fie o abstractie, o mistica afirmatie care corespunde cu siguranta persepctivei sale imbracamintii, desi nu si acestui parfum pe care si-a pus semnatura.

Armani este flagrant si fara pudoare italian, prin felul lui vivace in care-si afirma personalitatea, e un parfum care vine inspre tine, neasteptand sa te apropii de el si nici nu se simte obligat sa te invite sa-i descoperi complexitatea. Te invaluie in frumusetea lui si-ti porunceste sa te delectezi cu aura lui imbatatoare.

Armani, este un parfum dulceag, pot spune ca extrem de dulce, desi si foarte tenace, fara a fi gretos.Toate muchiile sunt moi, umbrite, seducatoare. Acest lucru se realizeaza printr-o autentica revarsare de flori splendide, precum a ierburilor verzi cu miros intens si asaltul invaluitor al iasomiei, trandafirului, lacramioarelor si zambilelor. Le sustin salvele de coriandru, busuioc, chypre imbinate cu lemn de santal si vestiver. Toate sunt adunate laolalta cu moscul si explozia care rezulta o formidabila putere de a mentine intensitatea. Armani este alcatuit din 80 de esente diferite, insa efectul de ansamblu este fara nici o fisura si dezarmant - o betie perfecta.

Armani atrage irezistibil pe oricine. Incercati-l sa-l adoptati si veti trezi bombardate de mii de intrebari in legatura cu intesa lui identitate. Zambiti doar, fermecator si enigmatic, doar prefaceti-va ca ati uitat cum ii spune.

La ce se poarta, unde si cand?

Parfumul nu este neaparat unul pentru "ocazii" , insa aveti mare grija sa nu-l purtati la ceva prea de toata ziua. Armani se combina usor si unor reuni stralucitoare, unde cei din jur vor fi tulburati de frumusetea lui.

Armani, se poate atasa la orice culoare si nu tine in calcul ce anotimp este. E in largul sau vesmintele spectaculoase sau chiar extravagante, case se sting in multime. Cat despre clipele petrecute in budoar, folositi-l cu maxima grija: doar cate o picatura. E fericit sa-i aratati ca il iubiti, insa numai daca aveti peste 20 si sub 50 de ani.

Reacții:

0 comentarii:

Google+ Followers